Een overzicht van stappen

Bekijk hoe wij jouw dossier aanpakken

Op deze pagina zie je een overzicht van alle stappen die wij zetten als onderdeel van onze werkwijze. Heb je een vraag over hoe wij werken? Neem dan contact met ons op.

dossier indienen

Dien je dossier in

Via Weg bij mijn werk dien je in een aantal simpele stappen jouw dossier in. Door middel van verschillende vragen vertel je ons over jouw situatie, zodat wij een volledig beeld hebben van hoe jij weg gegaan bent bij jouw werk.

Wij beoordelen je situatie

Onze juristen kijken naar jouw situatie om te beoordelen op welke wettelijke vergoedingen jij recht hebt. Dit hangt van veel factoren af, onder andere hoelang jij in dienst geweest bent en hoe jouw contract geëindigd is. Binnen één werkdag komen we bij jou terug met een reactie.

dossier indienen
dossier indienen

Geef ons opdracht

Als je recht hebt op wettelijke vergoedingen, dan kunnen wij deze voor jou claimen bij je werkgever. Hiervoor moet je ons eerst opdracht geven, ook voldoe je de eenmalige fee die wij rekenen voor onze dienstverlening.

Wij werken op basis van een ‘no-cure no-pay’ methode, dit betekent dat als je uiteindelijk om  geen geld terugkrijgt van jouw werkgever, je onze fee binnen twee dagen terugkrijgt.

Extra informatie aanleveren

Voor het claimen van jouw vergoedingen, hebben we meer informatie nodig. Onze juristen nemen per mail contact met je op om aan te geven welke informatie wij nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van jouw werkgever en eventueel jouw personeelsnummer.

dossier indienen
dossier indienen

Contact met je werkgever

Wij nemen contact op met jouw werkgever en vorderen namens jou de vergoedingen waar je wettelijk recht op hebt. Als jouw werkgever hier niet op reageert, nemen wij actie om ze hiertoe te sommeren.

Jij ontvangt de vergoedingen

Jouw ex-werkgever maakt de vergoedingen waar je recht op hebt rechtstreeks over op jouw bankrekening, en geeft ons hiervan een bevestiging. Lukt het ons niet om de vergoedingen voor jou te claimen, dan ontvang je de fee die je aan ons betaald hebt binnen twee werkdagen terug op jouw rekening.

dossier indienen